Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar brasserie de Oehoe

Body art for Nature!

Op zondag 3 september organiseert Avonturia de Vogelkelder in samenwerking met stichting Herpetofauna en Syllie faces het Body art for Nature evenement.  

Het thema wat de painters hebben gekozen is: painting the rainforest. Dit thema is gerelateerd aan de goede doelen die tijdens dit evenement onder de aandacht worden gebracht en waar geld voor opgehaald wordt. De goede doelen zijn: Klompvoetkikker (atelopus varius), de Arubaanse Leguaan (iguana delicatissima) en de Bosmeester (lachesis mutus).

  
 

Kijk op www.stichtingherpetofauna.com voor informatie over deze stichting.
Van 12.00  tot 17.00 uur zullen er diverse bodypainters aanwezig zijn met hun modellen en ware kunstwerken creeren op de verschillende afdelingen van de winkel.

  

Naast de prachtige "kunstwerken" die u deze dag kunt bewonderen is uiteraard de winkel geopend van 12.00 tot 17.00 uur en is er voor kinderen de mogelijkheid om zich professioneel te laten schminken.

Zondag 3 september wordt wederom een bijzondere dag in Avonturia de Vogelkelder die u niet mag missen!

       

Dit evenement is geschikt voor het hele gezin.

De schilderingen worden gemaakt door professionele Bodyart artiesten en bepaalde lichaamsdelen zullen voor openingstijd beschilderd zijn.


   

  

« Ga terug