Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar brasserie de Oehoe

Avonturia zoekt Kidsreporter

Ben jij die kidsreporter die wij zoeken voor Avonturia? Ben jij avontuurlijk? Gek op dieren? Nieuwsgierig? Enthousiast? Tussen de 6 en 12 jaar? Dan zoeken wij JOU!! Elke maand wordt er samen met een medewerker van Avonturia een vlog gemaakt, waarin we iedereen kennis laten maken met de vele werelden die Avonturia heeft. Lijkt het jou leuk om dit te doen?

Avonturia zoekt een Kidsreporter

Stuur dan een supergaaf filmpje (maximale duur 1 minuut) naar marjolijn@avonturia.nl In dat filmpje stel je jezelf voor (naam, leeftijd, woonplaats) en vertel je waarom JIJ de kidsreporter van Avonturia moet worden. Filmpjes insturen kan t/m zondag 6 augustus!! In de week van 14 tot 20 augustus maken wij bekend wie onze reporters gaan worden!! We zoeken meerdere reporters.

Ga nu aan de slag!!! Lights, Camera, ACTION!!!


« Ga terug