Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar de wereld van Mappa Mundia   Ga naar brasserie de Oehoe

Bedrijfsfeestje Den Haag

Zoekt u een locatie voor een bedrijfsfeestje in Den Haag? Avonturia is de locatie voor bedrijfsuitjes, bedrijfsfeestjes en vergaderruimtes in Den Haag! Voor bedrijfsfeestjes hebben wij 2 unieke locaties welke af te huren zijn en ruimte bieden tot wel 100 personen! Het Jan Huybersplein en "Avonturia's Kitchen". Beide locaties zijn op hun eigen unieke manier ingericht en kunnen zowel ingericht worden met zit en/of staanplaatsen.

Het Jan Huybersplein

Het Jan Huybersplein biedt ruimte voor bedrijfsfeestjes tot maximaal 50 personen. Een uniek eeuwenoud plein gelegen in Den Haag, u bent omringd door een en al sfeer, winkeltjes, fantasie, dieren en inspiratie. Er is ruim 2 jaar lang intensief tot in de kleinste details aan dit plein gewerkt voordat het officieel en feestelijk geopend werd door Wethouder Richard de Mos op 10 mei 2019. Het Jan Huybersplein is tevens voorzien van een Patisserie, een Horeca gelegenheid in stijl, oftewel een echt uniek bedrijfsfeestje in Den Haag!
"Avonturia's Kitchen"

Op de 1e verdieping bevindt zich "Avonturia's Kitchen", deze locatie kan afgehuurd worden voor bedrijfsfeestjes. Ook deze ruimte is uniek ingericht met natuurlijke elementen, dieren en planten. De ruimte biedt plaats voor maximaal 100 personen en u kunt gewoon gratis parkeren voor de deur! De ruimte kan naar wens ingericht worden met zitplaatsen, staand, of een combinatie. Uiteraard biedt de Kitchen een diversiteit aan hapjes en drankjes.Avonturia is gevestigd in Den Haag, gemakkelijk bereikbaar via de A12 en N211 en biedt GRATIS parkeergelegenheid.
Tevens ook makkelijk bereikbaar via het Openbaar Vervoer, op loopafstand zijn er 2 Randstadrails haltes en meerdere bushaltes.

Meer informatie over bedrijfsfeestjes en de mogelijkheden bij Avonturia? Mail naar reserveringen@avonturia.nl