Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar de wereld van Mappa Mundia   Ga naar brasserie de Oehoe

Bedrijfsuitje Den Haag

Voor het meest unieke en avontuurlijke bedrijfsuitje in Den Haag kunt u terecht bij Avonturia de Vogelkelder. Voor bedrijven bieden wij diverse activiteiten, van rondleidingen, de Avonturia Tour (achter de schermen), tot het verhuren van speciale ruimtes en unieke omgevingen. Bezoek de dierentuin Mappa Mundia waar fantasie en werkelijkheid samen komen en laat je inspireren door de unieke omgeving vol met dieren, natuur en avontuur.Avonturia wordt bezocht door bedrijven vanuit de gehele wereld, in overleg met het team zijn er diverse opties mogelijk en bespreekbaar om een uniek bedrijfsuitje aansluitend bij uw bedrijf te organiseren. Een bedrijfsuitje met belevenis, avontuur, maar vooral veel inspiratie en opties met educatie.Onze missie: Wij inspireren natuur- en dierenliefhebbers in een unieke, avontuurlijke omgeving waar jong en oud zich direct thuis voelt.

Naast diverse activiteiten, rondleidingen, is er natuurlijk ook Horeca gelegenheid en is het ook mogelijk om lezingen, presentaties, vergaderruimtes en zelfs bedrijfsfeestjes te organiseren!

Meer informatie? Mail naar reserveringen@avonturia.nl