Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar de wereld van Mappa Mundia   Ga naar brasserie de Oehoe

Binnenvijver

Al sinds 1990, op de oude locatie van Avonturia de Vogelkelder, was er al een binnenvijver aanwezig in de dierenspeciaalzaak. Hier zaten waterschildpadden, papegaaien en allerlei andere dieren gewoon los, in en rond een grote natuurlijke binnenvijver midden in de winkel. Dit was de start van de belevenis wereld van Avonturia.

Op de huidige locatie, welke in 2010 geopend is, werd een nog veel grotere binnenvijver gebouwd en geopend voor publiek. De binnenvijver is te vinden op de Reptielenwereld van Avonturia en is gewoon GRATIS toegankelijk voor publiek. Naast waterschildpadden en papegaaien vind je hier ook flamingo's en diverse soorten eenden, vissen en vogels. Uiteraard in een zeer natuurlijke omgeving, met veel planten en een waterval!Er is veel te ontdekken en te beleven rond de binnenvijver van Avonturia, daarnaast staan er informatieborden en kunnen kinderen een speurtocht door de winkel doen, om nog meer over dieren te leren. Belevenis en educatie zijn belangrijke speerpunten van Avonturia de Vogelkelder, een groot natuur- ontdekcentrum.De binnenvijver is tevens een populaire locaties voor het maken van trouwfoto's van bruiloften. Op afspraak kunnen hier kosteloos zeer mooie trouwfoto's gemaakt worden, uiteraard dien je wel zelf voor een fotograaf te zorgen!

De binnenvijver is 7 dagen per week geopend en GRATIS toegankelijk voor publiek, tijdens de openingstijden van Avonturia.