Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar brasserie de Oehoe Ga naar de wereld van Mappa Mundia  

Food & Drinks

De Oehoe is vanaf donderdag 15 oktober tot nader oder gesloten!!!! 

Genieten bij Brasserie de Oehoe, hier kan je avontuurlijk eten! Je kunt ter plekke reserveren en registreren, dit i.v.m. de Corona-maatregelen. Het maximaal aantal toegestane gasten is hier 30. Uiteraard zorgt het team van Brasserie de Oehoe nog steeds voor de service zoals men die gewend is. Moe, maar voldaan na alle avonturen en belevenissen in Avonturia de Vogelkelder is het altijd goed vertoeven in Brasserie de Oehoe. Heerlijke verse broodjes, verse smoothies, een vrolijk kindermenu of een huisgemaakt soepje... Je vindt het allemaal op de kaart van Brasserie de Oehoe in Den Haag.

Lekker nagenieten van een gezellig dagje winkelen, of gewoon even uitrusten voordat je aan het volgende Avontuur begint? De medewerkers van Brasserie de Oehoe staan altijd voor je klaar! Een leuke natuurlijke sfeer, met planten en dieren, hier kan je even ontspannen en tot rust komen. Je kunt bij Brasserie de Oehoe in Den Haag ook terecht voor een uniek ontbijt of een lekkere lunch.Wij hebben een uitgebreide selectie aan theesoorten, welke je zelf kunt kiezen en scheppen. Ook hebben wij een Travel Tea Proeverij met allemaal lekkere hapjes. U dient deze wel van te voren te reserveren.

De Oehoe bevindt zich op de 1e verdieping en is alleen bereikbaar via de trap, helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Echter stellen we, in overleg, graag wat samen, waardoor een bezoek aan Avonturia + een hapje en drankje wel mogelijk is, op de begane grond!

Zie hieronder onze menukaart!!!

Brasserie de OehOe is 7 dagen per week geopend tijdens de openingstijden van Avonturia, dus ook op zondag!
Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur (en omgeving)!
Tot Oehoe!!

Bel voor meer informatie