Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar de wereld van Mappa Mundia   Ga naar brasserie de Oehoe

Avonturia's Kitchen

Let op! Houd je QR code gereed voor een bezoek aan Avonturia's Kitchen!!!

Genieten bij Avonturia's Kitchen, hier kan je avontuurlijk eten! Je kunt ter plekke reserveren en registreren, dit i.v.m. de Corona-maatregelen. Het maximaal aantal toegestane gasten is hier 30. Uiteraard zorgt het team van Avonturia's Kitchen nog steeds voor de service zoals men die gewend is. Moe, maar voldaan na alle avonturen en belevenissen in Avonturia de Vogelkelder is het altijd goed vertoeven in Avonturia's Kitchen. Heerlijke verse broodjes, verse smoothies, een vrolijk kindermenu of een huisgemaakt soepje... Je vindt het allemaal op de kaart van Avonturia's Kitchen in Den Haag.

Lekker nagenieten van een gezellig dagje winkelen, of gewoon even uitrusten voordat je aan het volgende Avontuur begint? De medewerkers van Avonturia's Kitchen staan altijd voor je klaar! Een leuke natuurlijke sfeer, met planten en dieren, hier kan je even ontspannen en tot rust komen. Je kunt bij Avonturia's Kitchen in Den Haag ook terecht voor een lekker ontbijt of een avontuurlijke lunch.Wij hebben een uitgebreide selectie aan theesoorten, welke je zelf kunt kiezen en scheppen. Ook hebben wij een Travel Tea Proeverij met allemaal lekkere hapjes.

Avonturia's Kitchen bevindt zich op de 1e verdieping en is alleen bereikbaar via de trap, helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Echter stellen we, in overleg, graag wat samen, waardoor een bezoek aan Avonturia + een hapje en drankje wel mogelijk is, op de begane grond!

Zie hieronder onze menukaart!!!

      

Avonturia's Kitchen is 7 dagen per week geopend tijdens de openingstijden van Avonturia, dus ook op zondag!
Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur (en omgeving)!