• Dierenkliniek Avonturia
  • Welkom
  • Dierenarts
  • Wachtruimte
  • Onderzoek
Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar de wereld van Mappa Mundia   Ga naar brasserie de Oehoe

Dierenarts Den Haag

Ben je op zoek naar een dierenarts in Den Haag? Dierenkliniek Avonturia is een van de 6 praktijken van het Huisdierenziekenhuis in Den haag en omgeving. Er werken meerdere dierenartsen bij Dierenkliniek Avonturia in Den Haag waar je terecht kunt met jouw huisdier. Sinds januari 2017 is Dierenkliniek Avonturia vernieuwd en een stuk groter geworden.

Wij houden dagelijks spreekuren volgens afspraak waar je zowel telefonisch als aan de balie een afspraak voor kunt maken. De dierenarts assistentes zijn 7 dagen per week telefonisch en aan de balie bereikbaar tijdens de openingstijden van Avonturia. Met jouww huisdier kan je bij onze dierenartsen terecht voor operatieve ingrepen en ook kunnen wij laboratoriumonderzoek verrichten. Voor grotere operaties en beeldvormende onderzoeken (echo en/of rontgen) verwijzen wij je door naar ons Huisdierenziekenhuis in Honselersdijk.

Een opname van jouw huisdier met intensieve verzorging is in ons huisdierenziekenhuis mogelijk. De kliniek kan desgewenst zorgdragen voor het vervoer van jouw huisdier. Er werken verschillende dierenartsen bij het huisdierenziekenhuis met verschillende specialiteiten, daarnaast kan je voor allerlei verschillende dieren terecht bij de dierenartsen, niet alleen voor hond, kat en konijn!

De balie wordt bemand door onze paraveterinaire assistentes. Je kunt bij hen terecht voor algemene adviezen, vlo- en wormbestrijdingsmiddelen en herhalingsrecepten. Wij hebben dieetvoer voor hond en kat van onder andere Royal Canin, Hills, Specific, Trovet, Eukanuba, Virbac. Je kunt 7 dagen per week terecht voor voeding en apotheek producten.

Sinds januari 2017 heeft Dierenkliniek Avonturia een nieuwe en grotere plaats gekregen binnen Avonturia de Vogelkelder in Den haag. Een compleet nieuwe praktijk is er gerealiseerd, grenzend aan de nieuwe Kattenstraat van Avonturia. Geheel in stijl en voorzien van de modernste apparatuur kun je hier op afspraak terecht met jouw huisdier bij een van onze dierenartsen.
   

  • Dierenkliniek Avonturia Kerketuinenweg 3, 2544 CV Den Haag Telefoon 070 - 3097550 
  • Website: www.huisdierenziekenhuis.nl 
  • Spreekuren Dierenarts: Maandag t/m Vrijdag, uitsluitend volgens afspraak.
  • Apotheek geopend: Tijdens de openingstijden van Avonturia De Vogelkelder, 7 dagen per week (ook op zondag).