Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar de wereld van Mappa Mundia   Ga naar brasserie de Oehoe

Grottenstelsel

Het grottenstelsel welke ontdekt is tijdens de archeologische opgravingen door Professor Das is in januari 2010 tijdens de opening van Avonturia toegankelijk geworden voor het publiek. Tijdens je ontdekking door dit grottenstelsel kom je terecht in een tunnel stelsel waar je meerdere kanten op kan gaan, dus houd je Mappa Mundia plattegrond bij de hand en raak niet verdwaald tijdens de avonturen van Professor Das!Het grottenstelsel van Mappa Mundia kent meerdere gangen en unieke ontdekkingen... Naast mooie Tempels en een mummie uit het Rijk van Farao Choepuloeku en echte dieren, zoals Fennek Vosjes en Stokstaartjes, is er ook een Ammonietenbank, Stapstenengrot en Druipsteengrot te ontdekken! Durf jij over de stapstenen in het grottenstelsel te lopen? Pas wel op dat je niet in het water valt!Wel goed overal kijken, want waarschijnlijk ben je spontaan langs de bijzondere Avonturen Boom gelopen...?
In deze boom kan je omhoog klimmen en een wel heel bijzonder volkje tegenkomen...!Ga nog niet omhoog met de trap in de grotten richting de Druipstuingrot en Stoute Apengrot... want anders mis je het grootste en mooiste gedeelte van de hele expeditie! De expeditie is namelijk verder uitgebreid met een nieuw gedeelte in 2016.... Expeditie Bombay!

Ga verder naar Expeditie Bombay.