• Hondenschool Geordi
  • Training
Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar de wereld van Mappa Mundia   Ga naar brasserie de Oehoe

Hondenschool

Hondenschool Geordi is sinds 2005 een begrip in Den Haag. De hondenschool waarbij er puur naar de hond wordt gekeken en voor elke hond een eigen methode ontwikkeld wordt.

Bij hondenschool Geordi kan je terecht voor puppencursussen maar ook voor cursussen voor pubers en oudere honden. Tevens zijn wij aangesloten bij de FHN waardoor er landelijke examens afgenomen worden van SHH tot GG3. Ook hebben wij een puppenspeeltuin.

Daarnaast hebben wij de unieke sport X-DOG in huis. De sport waarbij wij 3 sporten in 1 cursus hebben gedaan ofwel Flyball, Agility en Hoopers in een. Doordat alle toestellen aan te passen zijn is deze cursus voor iedereen en alle honden toegankelijk ongeacht de leeftijd, beperking etc.Ook bieden wij privelessen/gedragstherapie aan. Hierbij gaan we 1 op 1 met jou en jouw hond aan de slag.

Wij bieden diverse workshops zoals Kind en Hond kunnen de was doen (hierbij leren we de kinderen de tips en trucs in omgang met honden en gaan zij met hun eigen hond aan de slag), vuurwerkworkshops, help mijn hond trekt, neuzels, hersenspinsels etc. etc..

Wat kan je van ons verwachten? Gemotiveerde, geschoolde instructeurs met jaren ervaring die van 2 individuen 1 combinatie maken. Waarbij we kijken naar de hond. Geen les is hetzelfde en tijdens onze lessen maakt uw hond kennis met vreemde zaken, hebben we een boerderij les waarbij de honden kennis maken met dagelijkse dieren en brengen we een bezoek aan de Avonturia waarbij je als echte VIP word ontvangen en je allerlei informatie krijgt omtrent voeding, speelgoed, attributen etc.

Voor meer informatie over de hondenschool ga naar: http://www.geordi.nl