Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar de wereld van Mappa Mundia   Ga naar brasserie de Oehoe

Hondenwasstraat Den Haag

In 2011 is de Hondenwasstraat "Woezel en Pip" geopend bij Avonturia de Vogelkelder in Den Haag. Dit is de eerste Woezel en Pip Dogwash hondenwasstraat van de wereld, deze wasstraat voor honden is volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland door Digit Dog. Op 11 mei 2011 heeft Babette van Veen de hondenwasstraat geopend samen met DJ, de Briard van Guusje Nederhorst van de hond waarop het karakter Woezel is geinspireerd. Den haag is tevens de geboortestad van Woezel en Pip.Er wordt in de Woezel en Pip Dogwash gebruik gemaakt van zeer hoogwaaridge hondenshampoo's, daarom mag jouw hond om de twee weken gewassen worden in de hondenwasstraat. Wassen in de hondenwasstraat kan al vanaf 1 euro! Voor elke euro krijg je twee minuten wastijd. Er zijn verschillende opties en wasprogramma's, zoals bijvoorbeeld spoelen, shampoo en drogen, tevens kan je ook pauzeren tussendoor indien gewenst.

Ben jij op zoek naar een Dogwash in omgeving Den Haag, of in Zuid-Holland? Dan ben je bij Avonturia aan het juiste adres! Naast de Hondenwasstraat hebben wij ook nog een echte Hondenpub, Hondenwereld en Hondenschool. Honden zijn gewoon welkom bij Avonturia, zelfs in de Brasserie, waar speciale hondenkussens klaarliggen voor jouw trouwe viervoeter! Oftewel hond en baas kunnen zich wel even vermaken bij Avonturia! 

Is jouw hond binnenkort jarig? Het is tevens mogelijk een Hondenpartijtje te organiseren. Laat jouw viervoeter zijn beste vriendjes uitnodigen en kom langs voor een uniek feestje voor honden! Lekker met zijn allen door de wasstraat en langs de Hondenpub!

De hondenwasstraat is 7 dagen per week geopend tijdens de openingstijden van Avonturia, dus ook op zondag open!
Reserveren is niet nodig, je kan gewoon langskomen!