Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar de wereld van Mappa Mundia   Ga naar brasserie de Oehoe

Links

www.zooperclub.nl
Jouw Avontuur begint in de grotten van Avonturia & ZOO.
Sta oog in oog met de meest bijzondere dieren uit het dierenrijk zoals: Stokstaartjes, Vleermuizen, woenstijvosjes en nog veel meer! Tijdens een spannende speurtocht leer je alle over de bewoners van Avonturia en ZOO!

www.hafo.nl/cursus
Het fotograferen begint...
Al enige jaren maken wij foto's in de Avonturia De vogelkelder. We komen regelmatig langs met onze cursisten van de reflex/systeemcamera cursus om hun kennis op het gebied van natuurfotografie op een hoger plan te brengen. We worden door de medewerkers van de vogelkelder altijd zeer gastvrij ontvangen en ondanks dat we met onze statieven nog wel eens de gangpaden blokkeren is dat nooit een probleem geweest. Alle bezoekers vermaken zich prima hier in een gemoedelijke sfeer.

De cursus leider Rien van Foto Hafo begeleid de cursisten op foto gebied en de cursisten genieten van al het moois om hun heen. Enthousiast plaatsen ze hun foto's op hun facebook enz. zodat ook anderen ervan kunnen genieten.

De cursussen worden 3 tot 4 maal per jaar gehouden en bestaan uit clubjes van ongeveer 12 foto enthousiasten. De resultaten worden onderling besproken. Natuurlijk omvat de cursus ook theorie camera en apparatuur kennis. De andere onderwerpen zijn: Den Haag bij avond en portretfotografie in onze fotostudio aan de Wagenstraat 67 te Den Haag.

Wilt u meer info over onze cursussen. Kijk dan op www.hafo.nl/cursus

www.deoudeaarde.nl
Museum de Oude Aarde al meer dan 50 jaar fascinerend.
Zeer de moeite waard om er eens een kijkje te nemen !

www.wonderwereld.nl
Een zeer wonderlijke wereld om eens naar toe te gaan.
Echt een geweldig uitje om eens daar lekker weg te dromen!
 
In het hart van het Drentse dorpje Exloo ligt Kabouterland.
Een leuke dag uit vol met kabouters, trollen, dieren en volop speelgelegenheid in diverse speeltuinen zowel binnen als buiten.
 
Stichting Vrolijke Papegaai zet zich in voor (huiskamer)papegaaien, geeft raad daar waar nodig, geeft workshops, vangt papegaaien op en herplaatst ze. SVP wil zo veel mogelijk papegaaien uit de kooi halen en bij het gezin laten horen.
 
Heb je vragen over je eigen hond, wil je iets weten over een bepaald hondenras?
De is dit de gezelligste plek waar je alle informatie vindt over je hond of honden.

www.entersite.nl
Entersite Design heeft de gehele website van Avonturia gerealiseerd.
Door middel van het CMS systeem kunnen wij zelf alles onderhouden en beheren van de website.
Een webdesign bedrijf met professionele diensten en een goede service!

www.gifkikkerportaal.nl
Vereniging Dendrobatidae Nederland