Brasserie De Oehoe

Genieten bij Brasserie de Oehoe, hier kan je avontuurlijk eten! Moe, maar voldaan na alle avonturen en belevenissen in Avonturia de Vogelkelder is het altijd goed vertoeven in Brasserie de Oehoe. Heerlijke verse broodjes, verse smoothies, een vrolijk kindermenu of een huisgemaakt soepje... Je vindt het allemaal op de kaart van Brasserie de Oehoe in Den Haag.

Lekker nagenieten van een gezellig dagje winkelen, of gewoon even uitrusten voordat je aan het volgende Avontuur begint? De medewerkers van Brasserie de Oehoe staan altijd voor je klaar! Een leuke natuurlijke sfeer, met planten en dieren, hier kan je even ontspannen en tot rust komen. Je kunt bij Brasserie de Oehoe in Den Haag ook terecht voor een uniek ontbijt of een lekkere lunch.

Tevens is het Zooperkamp te vinden bij de Brasserie, hier zijn diverse activiteiten voor kinderen, terwijl je rustig kunt ontbijten of lunchen. Daarnaast zijn er diverse lekkere broodjes, tussendoortjes of je kunt een lekker bakje koffie of thee kunt drinken. Wij hebben een uitgebreide selectie aan theesoorten, welke je zelf kunt kiezen en scheppen. De Oehoe bevindt zich op de 1e verdieping en is alleen bereikbaar via de trap, helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Echter stellen we, in overleg, graag wat samen, waardoor een bezoek aan Avonturia + een hapje en drankje wel mogelijk is, op de begane grond!

Brasserie de OehOe is 7 dagen per week geopend tijdens de openingstijden van Avonturia, dus ook op zondag!
Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur (en omgeving)!
Tot Oehoe!!