Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar de wereld van Mappa Mundia   Ga naar brasserie de Oehoe

Unieke Vergaderruimte Den Haag

Voor de meest unieke vergaderruimtes van Den Haag en het afhuren van ruimtes kunt u terecht bij Avonturia de Vogelkelder. In een unieke, natuurlijke en avontuurlijke omgeving kunt u vergaderen met de mensen van uw bedrijf en zo extra inspiratie opdoen. Avonturia biedt de mogelijkheid tot meerdere vergaderruimtes voor kleine tot grote groepen mensen uit het bedrijfs leven. Door de unieke natuurlijke inrichting en bevenis in combinatie met dieren en planten brengt u het bedrijf dichter bij de natuur voor inspiratie en educatie.

Een brainstormsessie, lezing, vergadering of presentatie, het is allemaal mogelijk. Zelfs rondleidingen voor bedrijven (ook achter de schermen) en feesten kunnen bij Avonturia worden georganiseerd. Wij ontvangen bedrijven vanuit de gehele wereld, met name op het gebied van dier en natuur, maar ook andere bedrijven uit totaal verschillende sectoren kunnen meer dan genoeg inspiratie en beleving opdoen in een unieke omgeving. Meer informatie over rondleidingen en een dagje uit vindt u bij de bedrijfsuitjes.

De volgende locaties zijn af te huren als vergaderruimte in Den Haag bij Avonturia.
Het Jan Huybersplein


Op 11 mei 2019 is het Jan Huybersplein geopend voor publiek, als onderdeel van Mappa Mundia, een wereld waar fantasie en werkelijkheid samen komen. Het plein is omringd door eeuwenoude gebouwen, een treinstation en unieke winkeltjes, zoals Beetles & Butterflies en een Vissen-Tandarts (voor Haaien en Piranha's). Aan het plein ligt tevens de Patisserie, een Horeca gelegenheid in stijl, waar u drankjes en hapjes kunt bestellen.


Op het Jan Huybersplein is plaats voor kleine tot grote groepen, van bijvoorbeeld 15 tot maximaal 50 personen, de ruimte kan volledig afgehuurd worden op afspraak. Dit valt te combineren met andere activiteiten voor bedrijven, zoals een rondleiding, zie hiervoor de bedrijfsuitjes.

"Avonturia's Kitchen"

De Kitchen van Avonturia is te vinden op de 1e verdieping en is tijdens de openingstijden van Avonturia geopend voor publiek. Echter kan de Kitchen buiten openingstijden afgehuurd worden voor presentaties, lezingen, vergaderingen of een bedrijfsfeestje! Avonturia's Kitchen is op een natuurlijke wijze ingericht, van bomen en planten, tot insecten en dieren. De Kitchen biedt ruimte voor maximaal 100 personen, in zitplaatsen. Heeft u een kleine groep of wilt u tijdens de normale openingstijden langskomen? Dan kan een gedeelte afgezet worden op afspraak, uiteraard blijft de Kitchen dan wel toegankelijk voor publiek tijdens de openingstijden.

De Haagse Pinguin Academy

De Haagse Pinguin Academy is een klein schoollokaal voorzien van hele ouderwetse schoolbanken. Alles is uniek, zelfs de schoolbanken zijn geen gewone banken, open de klep en je vind er ook unieke objecten. Dit is het laboratorium van "Professor Das", waar de pinguins de onderzoekers zijn. In deze omgeving bent u omringd met vitrines met unieke items, van opgezette dieren, skeletten, anatomie beelden, fossielen, dieren op sterk water, etc.De ruimte is voorzien van een groot scherm, een tiental schoolbanken en eventueel ruimte voor extra stoelen, geschikt voor kleine groepen tot maximaal 20 personen. Ook hier kunnen wij u voorzien van hapjes en/of drankjes.

Niet geheel onbelangrijk, er is voldoende GRATIS parkeergelegenheid zowel voor de deur als omgeving.
Avonturia is gevestigd op de Kerketuinenweg 3 in Den Haag, gemakkelijk bereikbaar via de A12 en N211.

Meer informatie over het afhuren van unieke ruimtes? Mail naar reserveringen@avonturia.nl