• Op expeditie
  • Zoopie met Kastanje
  • Grotten
  • Boeddha
  • Ga op avontuur
Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar de wereld van Mappa Mundia   Ga naar brasserie de Oehoe

De wondere wereld van Professor Das

Mappa Mundia, waar werkelijkheid en fantasie hand in hand gaan. Sinds enkele maanden woont Professor Das aan het Jan Huybersplein. Hij heeft een passie: het opsporen en verzamelen van alles wat met dieren en planten te maken heeft. Dankzij zijn verre reizen groeide zijn verzameling. Hij ging naar India, Afrika en Zuid-Amerika en neemt jou ook graag mee op reis. Met een unieke landkaart ga jij ook ervaren wat Professor Das ervaren heeft en bewonder je bijvoorbeeld bijzondere dieren uit het dierenrijk zoals dwergaapjes, stokstaartjes, woestijnvosjes, vleermuizen een reuze spin en nog veel meer!

Let op!! Mappa Mundia is niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Met een rollator kan Mappa Mundia wel bezocht worden, maar houd er rekening mee dat niet alle paden recht zijn, maar hier en daar hobbelig zijn.

Mappa Mundia staat voor ZOO, FUN & EXPO!!

ZOO
Dieren bewonderen?? Dat kan in Mappa Mundia!! Een unieke ervaring!! Tijdens je ontdekking door alle werelden van Avonturia, mag een bezoek aan Mappa Mundia niet ontbreken. Kom hier onder andere kijken naar de energieke en enthousiaste Stokstaartjes, de gezellige Vosmangoesten en Fennekvosjes, Reptielen, Vleermuizen en de lieve Egeltenrecs.


FUN
Ga op een avontuurlijke reis door Mappa Mundia. In de zandopgraving kunnen kinderen de archeologen helpen zoeken naar bijzondere vondsten!! Maak kennis met de Zoopies, het sprookjesachtige volkje dat in de grote avonturenboom leeft. In Expeditie Bombay gaat de ontdekking verder als je speelt tussen de kisten van de haven. Uniek is het Haagse Rattenriool, waar je je bevindt onder de straten van Den Haag en neem een kijkje in de keuken van de Verstrooide Professor!!

EXPO
Leergierig?? Dat zijn toch alle kinderen...Er hangen overal informatieborden in Mappa Mundia, waar je van alles leert over onder andere de dieren die je kunt bekijken. Kom dingen te weten over het Reuzenhert of de Wolharige Mammoet, maar er zijn ook interessante dingen te zien over de Amethist Geode en Ammonieten. Bewonder de Druipstenengrotten en de Mummie.