Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar brasserie de Oehoe Ga naar de wereld van Mappa Mundia  

Body art for Nature!

Op zondag 8 september organiseert Avonturia de Vogelkelder in samenwerking met stichting Herpetofauna en Syllie faces het Body art for Nature evenement.  

Het thema wat de painters hebben gekozen is: Indian Summer. Dit thema is gerelateerd aan de goede doelen die tijdens dit evenement onder de aandacht worden gebracht en waar geld voor opgehaald wordt. De goede doelen zijn de Gaviaal en het Snake Bite Survival Fund. De Gaviaal is een bedreigde krokodillensoort, om te zorgen dat deze diersoort niet uitsterft zijn er fokprogramma's opgezet. Het Snake Bite Fund is opgericht om mensen geld te kunnen geven voor tegengif na een slangenbeet. Jaarlijks overlijden zo'n 40.000 mensen in Afrika, na een slangenbeet. Een ernstig probleem dus, waar het Snake Bite Fund een steentje aan bijdraagt. 

  
 

Kijk op www.stichtingherpetofauna.com voor informatie over deze stichting.
Van 12.00  tot 17.00 uur zullen er diverse bodypainters aanwezig zijn met hun modellen en ware kunstwerken creeren op de verschillende afdelingen van de winkel.

  

Naast de prachtige "kunstwerken" die u deze dag kunt bewonderen is uiteraard de winkel geopend van 12.00 tot 17.00 uur en is er voor kinderen een 'beautysalon' ingericht. Kinderen kunnen zich daar laten schminken, haren vlechten, glittertattoos laten zetten en nog veel meer. De opbrengst van al deze leuke activiteiten komt in zijn geheel ten goede aan het goede doel!

Wil je van alles weten over Reptielen, dan kan dat ook tijdens de Reptielenklas. Deze zijn om 12.30, 13.30 en 14.30 uur en vinden plaats in het Zooperkamp in Brasserie de Oehoe. 

Zondag 8 september wordt wederom een bijzondere dag in Avonturia de Vogelkelder die u niet mag missen!

       

Dit evenement is geschikt voor het hele gezin.

De schilderingen worden gemaakt door professionele Bodyart artiesten en bepaalde lichaamsdelen zullen voor openingstijd beschilderd zijn.


   

  

« Ga terug