Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar brasserie de Oehoe

Papegaaien- en Parkietendag

Op zondag 18 November organiseert Avonturia de Vogelkelder in samenwerking met "Team Bird Symposium" de Papegaaien- en Parkietendag 2018. Een dag voor iedere vogelliefhebber met verschillende activiteiten, kraampjes, demo's, lezingen en natuurlijk waanzinnige aanbiedingen. 

Bent u een echte vogelliefhebber, of vindt u het interessant om meer te leren over papegaaien en parkieten?
Dan mag u deze dag beslist niet missen! GRATIS toegang voor iedereen van 12:00 tot 17:00 uur!

Diverse stands zullen er verspreid staan door de winkel en het middagprogramma bevat drie interessante lezingen.
De opbrengst van deze dag komt ten goede aan het Project Papegaaienwelzijn van Stichting Vrienden Diergeneeskunde. 

VIP ochtend:

Schrijf je vanaf 1 november in voor de VIP ochtend!! Het VIP programma start om 9.30 uur. De kosten voor de VIP-ochtend bedragen 4,95 en VOL = VOL!! Als VIP doe je mee met de quiz en kun je mooie prijzen winnen (kadobonnen tot wel 100 euro!), je krijgt een Goodiebag en gratis toegang tot Avonturion.

De VIP-ochtend zit helemaal VOL, inschrijven niet meer mogelijk!!

Rad van Avonturia:

Ook het Rad van Avonturia is aanwezig! Voor € 1,- kunt u een lootje kopen en draaien aan het rad. De opbrengst van de lootjes komt ten goede aan Project Papegaaienwelzijn van Stichting Vrienden Diergeneeskunde, en u maakt kans op leuke prijzen. Het Rad van Avonturia is beschikbaar van 12:00 tot 17:00 en er zijn ongeveer 1.000 prijzen beschikbaar!

Vogelspecialisten:

Tijdens deze dag zijn de twee enige echte vogelspecialisten aanwezig, Dr. Yvonne van Zeeland en Dr. Nico Schoemaker, beide werkzaam op de Universiteit van Utrecht. Zij geven verschillende lezingen en hebben daarnaast ook tijd om al je vragen te beantwoorden. 

Lezingen:

Er worden in totaal 2 lezingen gehouden, de lezingen vinden plaats op het nieuwe "Jan Huybersplein", voorbij de kattenstraat. De entree voor de lezingen is GRATIS en er kan niet gereserveerd worden. VOL = VOL.

13:30-14:15 Lezing door Dr. T. Lafeber, informatie over Nutri-berries van Lafeber
14:30-15.30 Lezing door vogelspecialist Nico Schoenmakers en Dr. Yvonne van Zeeland, van Universiteit Utrecht, bouw en functie van papegaaien

Stands in de Winkel:

Er zijn deze dag ongeveer 15 kraampjes verspreid door de hele winkel. De stands zijn ingericht met nieuwe producten, aanbiedingen en andere acties! Hier kunt u dus volop leuke nieuwe ideetjes en producten ontdekken en goedkope vogelproducten in slaan!


We zien u graag op Zondag 18 November in Den Haag van 12.00 tot 17.00 uur.

Let op: Tijdens deze dag mag men geen eigen vogels meenemen!

« Ga terug