Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar brasserie de Oehoe

Papegaaien- en Parkietendag

Op zondag 19 November organiseert Avonturia de Vogelkelder in samenwerking met "Team Bird Symposium" de Papegaaien- en Parkietendag 2017. Een dag voor iedere vogelliefhebber met verschillende activiteiten, kraampjes, demo's, lezingen en natuurlijk waanzinnige aanbiedingen. 

Bent u een echte vogelliefhebber, of vindt u het interessant om meer te leren over papegaaien en parkieten?
Dan mag u deze dag beslist niet missen! GRATIS toegang voor iedereen van 12:00 tot 17:00 uur!

Diverse stands zullen er verspreid staan door de winkel en het middagprogramma bevat drie interessante lezingen.
De opbrengts van deze dag komt ten goede aan Stichting Hope for Wings. 

VIP ochtend:

Schrijf je vanaf 1 november in voor de VIP ochtend!! Het VIP programma start om 9.30 uur en kost  €4,95 per persoon. Als VIP doe je mee met de quiz en kun je mooie prijzen winnen (kadobonnen tot wel 100 euro!), je krijgt een Goodiebag en gratis toegang tot Avonturion.

Helaas zitten we vol en kan er niet meer ingeschreven worden voor de VIP ochtend!


Rad van Avonturia:

Ook het Rad van Avonturia is aanwezig! Voor € 1,- kunt u een lootje kopen en draaien aan het rad. De opbrengst van de lootjes komt ten goede aan Stichting Hope for Wings, en u maakt kans op leuke prijzen. Het Rad van Avonturia is beschikbaar van 12:00 tot 17:00 en er zijn ongeveer 1.000 prijzen beschikbaar!

Vogelartsen en Vogelspecialisten

Op deze dag zijn er twee bekende vogelartsen aanwezig: Hedwig van de Horst en Aniek Zandleven. Tevens zijn de twee enige echte vogelspecialisten aanwezig, Dr. Yvonne van Zeeland en Dr. Nico Schoemaker, beide werkzaam op de Universiteit van Utrecht. Vogelarts Hedwig van de Horst en Vogelspecialiste Yvonne van Zeeland zullen beide een lezing houden. Vogelarts Aniek Zandleven is beschikbaar van 12:00 tot 13:00 en van 14:00 tot 15:00 voor al uw vragen!!

Lezingen:

Er worden in totaal 3 lezingen gehouden, de lezingen vinden plaats op het nieuwe "Jan Huybersplein", voorbij de kattenstraat. Er is plaats voor ongeveer 100 mensen. De entree voor de lezingen is GRATIS en er kan niet gereserveerd worden. VOL = VOL.

13:00-13:45 Lezing "Food for Thought" door vogelspecialiste Dr. Yvonne van Zeeland, van de Universiteit van Utrecht.
14:00-14:45 Lezing "Hope For Wings" door Aranka van Vliet van Stichting Hope for Wings, het goede doel van deze dag.
15:00-15:45 Lezing "Met je vogel naar de Dierenarts" door vogelarts Hedwig van der Horst.

Stands in de Winkel:

Er zijn deze dag ongeveer 15 kraampjes verspreid door de hele winkel. De stands zijn ingericht met nieuwe producten, aanbiedingen en andere acties! Hier kunt u dus volop leuke nieuwe ideetjes en producten ontdekken en goedkope vogelproducten in slaan!


We zien u graag op Zondag 19 November in Den Haag van 12.00 tot 17.00 uur.

Let op: Tijdens deze dag mag men geen eigen vogels meenemen!

« Ga terug