Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar brasserie de Oehoe Ga naar de wereld van Mappa Mundia  

Papegaaien- en Parkietendagen

Op zaterdag 2 november en zondag 3 november organiseert Avonturia de Vogelkelder in samenwerking met "Team Bird Symposium" de Papegaaien- en Parkietendagen 2019. Een weekend voor iedere vogelliefhebber met verschillende activiteiten, kraampjes, demo's, lezingen en natuurlijk waanzinnige aanbiedingen. 

Ben je een echte vogelliefhebber, of vindt je het interessant om meer te leren over papegaaien en parkieten?
Dan mag je deze dagen beslist niet missen! GRATIS toegang voor iedereen, op zaterdag van 9.00-17.00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur!

Diverse stands zullen er verspreid staan door de winkel en het middagprogramma bevat interessante lezingen.
De opbrengst van deze dag komt ten goede aan het Project Papegaaienwelzijn van Stichting Vrienden Diergeneeskunde. 

VIP ochtend:

Schrijf je in voor de VIP ochtend(en)!! Inmiddels kan er niet meer ingeschreven worden. Het VIP programma start beide dagen om 9.30 uur. De kosten voor de VIP-ochtend bedragen 5,95 per dag en VOL = VOL!! Als VIP word je ontvangen met een kopje koffie of thee in de Oehoe, heb je gratis toegang tot Mappa Mundia (de Expo Mini Zoo van Den Haag), heb je recht op exclusieve aanbiedingen, een boeiende lezing in het ochtendprogramma en je krijgt een goed gevulde Goodiebag. 

Rad van Avonturia:

Ook het Rad van Avonturia is aanwezig! Voor € 1,- kunt u een lootje kopen en draaien aan het rad. De opbrengst van de lootjes komt ten goede aan Project Papegaaienwelzijn van Stichting Vrienden Diergeneeskunde, en u maakt kans op leuke prijzen. Het Rad van Avonturia is beschikbaar van 12:00 tot 17:00 en er zijn ongeveer 1.000 prijzen beschikbaar!

Vogelspecialisten:

Tijdens deze dagen zijn de twee enige echte vogelspecialisten aanwezig, Dr. Yvonne van Zeeland en Dr. Nico Schoemaker, beide werkzaam op de Universiteit van Utrecht. Zij geven verschillende lezingen en hebben daarnaast ook tijd om al je vragen te beantwoorden. 

Lezingen:

Er worden diverse lezingen gehouden, de lezingen vinden plaats op het nieuwe "Jan Huybersplein", voorbij de kattenstraat. De entree voor de lezingen is GRATIS en er kan niet gereserveerd worden. VOL = VOL. De lezingen in het ochtend programma zijn alleen toegankelijk voor de VIPS, alle andere lezingen zijn te bezoeken door iedereen, mits er voldoende plek vrij is in de zaal. 

Zaterdag
10.30 uur Lezing: Dr. Yvonne van Zeeland, verrijking voor papegaaien (alleen voor VIPS)
13.00 uur Lezing door Michel van der Plas (World of Birds), voeding
14.30 uur Lezing door Loraine Klemens, werkwijze stiching World of Birds

Zondag
10.30 uur Lezing door Dr. Yvonne van Zeeland, verrijking voor papegaaien (alleen voor VIPS)
13.00 uur Lezing door Thiely de Moor, plukken
14.30 uur Lezing door Nico Schoemaker en Dr. Yvonne van Zeeland, preventeie, diagnostiek en behandeling van schimmelinfecties

Stands in de Winkel:

Er zijn deze dag verschillnde kraampjes verspreid door de hele winkel. De stands zijn ingericht met nieuwe producten, aanbiedingen en andere acties! Hier kunt u dus volop leuke nieuwe ideetjes en producten ontdekken en goedkope vogelproducten in slaan! Tevens is er een informatiepunt over kweek en gedrag bij Papegaaien. 


We zien u graag op Zaterdag 2 november van 9.00-17.00 uur en/of zondag 3 november van 12.00-17.00 uur in Den Haag

Let op: Tijdens deze dagen mag men geen eigen vogels meenemen!

« Ga terug