Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar brasserie de Oehoe Ga naar de wereld van Mappa Mundia  

Help! ik moet een kinderfeestje plannen!

Help! Ik moet een kinderfeestje plannen!

Je bent er misschien al wel langer van te voren mee bezig dan de bijna jarige dreumes in kwestie… Het plannen van een kinderfeestje.
Alle partijtjes van de afgelopen maanden zijn waarschijnlijk al door het hoofd geschoten. Daar moet je als ouder tegenwoordig natuurlijk rekening mee houden.
Pietje nam de kindjes mee naar de bioscoop, Klaasje bezocht een pretpark…we kunnen toch niet achterblijven?

Hoe plan je een kinderfeestje in de regio Den Haag en zorg je ervoor dat het zorgvuldig samengesteld gezelschap door de jarige Jop of Jet de middag van hun leven beleeft?
Avonturia biedt de oplossing!

Bij Avonturia de Vogelkelder stel je je eigen kinderfeestje geheel naar eigen wens samen.
Je bepaalt zelf de activiteiten zoals goudzoeken, lavabollen kraken, een bezoek aan de grotten van Avonturion of een Avontuurlijke fotoshoot en daarbij kun je er nog voor kiezen of je gezellig blijft eten, of misschien een lekker tussendoortje snoept en iets te drinken neemt.

Om er voor te zorgen dat de ouders van de jarige spruit 's avonds niet uitgeteld en lichterlijk overspannen op de bank belanden hebben we ook nog iets bedacht.
Je kunt er namelijk voor kiezen je kinderpartijtje te houden onder begeleiding van een echte gids.
Deze Zoopergids begeleid de kinderen in de gekozen activiteiten en zelf geniet je mee. Een kinderfeestje in Den Haag was nog nooit zo leuk en gemakkelijk.

« Ga terug