Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar brasserie de Oehoe Ga naar de wereld van Mappa Mundia  

De ontdekhaven van Bombay

 De Ontdekhaven van Bombay.

Ze zitten niet stil bij Avonturia de Vogelkelder, dat is ondertussen wel duidelijk.
Zo is er aan het begin van de zomer een compleet nieuw gedeelte geopend genaamd expeditie Bombay. Vanuit het ondergrondse grottenstelsel van Avonturion betreed je de haven en je waant je onmiddellijk in India.

Spannende muziek en onderhandelende koopmannen die je naroepen. Prachtige kleuren op de muur en tapijten op de grond.
Wanneer je net een beetje gewent raakt aan de nieuwe wereld die je zojuist verwonderd bent binnengestapt wordt je opgeschrikt door een scheepshoorn en valt je oog op een schip.

We hebben het hier niet zomaar even over een bootje. Laten we voorop stellen, wanneer de rijke buurman op de hoek pocht over het feit dat hij het weekend heerlijk gevaren heeft met zijn boot dan moet je hem toch eens richting Avonturia de Vogelkelder in Den Haag sturen… want dit is pas een schip! 

Op de kade van Bombay liggen scheepskisten. Groot genoeg om op, overheen en doorheen te klimmen en dat is nu juist zo leuk voor de kinderen waarmee je een ondernemend uitje had gepland.
Met de kinderen op stap in Den Haag wordt op deze manier wel heel bijzonder!

Om het plaatje compleet te maken rinkelt binnen de Princess Emely een telefoon. Eenmaal opgenomen blijkt het de kapitein te zijn… ze zijn klaar voor vertrek. Op naar het volgende Avontuur binnen Avonturia de Vogelkelder!

« Ga terug