Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar brasserie de Oehoe Ga naar de wereld van Mappa Mundia  

Avonturia Speed Date

Avonturia gaat 3 Augustus 2020 op date!!!

Avonturia gaat op een avontuurlijke manier op zoek naar toppers die ons gezellige team komen versterken. We hebben gekozen voor een Avonturia date: een speeddate avond voor sollicitanten! Een unieke en leuke manier voor Avonturia om te laten zien wie wij zijn, en natuurlijk voor jou als sollicitant.

Je gaat tijdens korte gesprekken kennis maken met collega's van ons bedrijf. Je hebt tijdens deze leuke gesprekken 2 keer 10 minuten de tijd om een goede indruk van jezelf achter te laten.

Het doel van deze avond is om in een korte periode een goed beeld van jou te krijgen. Te onderzoeken of jij past bij onze Avonturia waardes:Familiar, Kennis, Uniek, Avontuurlijke en Innovatief.

Wij zijn tijdens deze gezellige avond opzoek naar nieuwe collega's voor onderstaande functies;
  • Verkoopmedewerker op onze Vogelwereld (Fulltime 40 uur)
  • Logistiek medewerker voor onze webshop en b2b (Fulltime 40 uur)
  • Kassa en Servicebaliemedewerker voor onze kassa en servicebalie (Fulltime 40 uur)
  • Verkoopmedewerker voor onze Kadowereld (Weekend en Vakanties)
  • Flexibele Scholieren die ons komen versterken (Weekend, Vakanties en Donderdagavond)
Je kan een kijkje nemen op onze website voor meer informatie omtrent bovenstaande functies.

Iedereen is tijdens de Avonturia Speeddate op Maandag 3 Augustus 2020 tussen 17:00 en 19:00, op inloop, van harte welkom.

Meld je bij de Hoofdingang, daar wordt je dan door een eventuele toekomstige collega ontvangen. Neem wel je CV inclusief foto mee, want deze is verplicht. Voorbereiding is belangrijk, dus heb je geen CV inclusief foto bij je, dan houdt het meteen op.

Natuurlijk hanteren wij deze avond regels die jouw en onze veiligheid garanderen omtrent Corona.

Trek je avontuurlijke schoenen aan, en dan zien wij jou op Maandag 3 Augustus 2020 tussen 17:00 en 19:00 en misschien wordt jij wel onze nieuwe collega.« Ga terug