Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar brasserie de Oehoe Ga naar de wereld van Mappa Mundia  

Hartelijk Welkom!

Van de week zijn er een Vlaamse reus en een kruising tussen een Duitse Reus en een Franse Hangoor van 8 weken bij ons ingetrokken. 
Onze nieuwe vrienden zijn nog klein, maar worden nog veel groter! Een Vlaamse reus kan wel 65 centimeter lang worden en wordt tussen de 7 en 8 kilo! De Duitse Reus is een relatief nieuw ras. Het zijn van oorsprong Vlaamse Reuzen die gefokt zijn om nog groter te worden. Zij kunnen wel 75 centimeter lang worden en een gewicht van meer dan 10 kilo halen. De Franse hangoor wordt ook wel de Buldog onder de konijn genoemd. Naast zijn stoere, robuuste uiterlijk is het vooral het karakter wat hem zo bijzonder maakt. Franse hangoren zijn erg zelfverzekerd, maar ook zeer relaxte, rustige konijnen. Reuzekonijnen zijn door hun rustige karakter ideaal om als huisdier te houden. Vooral de rammen zijn heel lief en aanhankelijk. Doordat ze zo groot zijn hebben ze natuurlijk wel een heleboel ruimte nodig!


  
« Ga terug