Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar de wereld van Mappa Mundia   Ga naar brasserie de Oehoe

Avonturia Speeddate

Avonturia gaat 10 juni 2021 weer op date!!

Avonturia gaat op een avontuurlijke manier op zoek naar toppers die ons gezellige team komen versterken. We hebben gekozen voor een Avonturia date: een speeddate avond voor sollicitanten! Een unieke en leuke manier voor Avonturia om te laten zien wie wij zijn, en natuurlijk voor jou als sollicitant.

Je gaat tijdens 2 korte gesprekken kennis maken met collega's van ons bedrijf. Je hebt tijdens deze leuke gesprekken 10 tot 15 minuten de tijd om een goede indruk van jezelf achter te laten.

Het doel van deze avond is om in een korte periode een goed beeld van jou te krijgen. Te onderzoeken of jij past bij onze Avonturia waardes: Familiar, Kennis, Uniek, Avontuurlijke en Innovatief.

Wij zijn tijdens deze gezellige avond op zoek naar nieuwe collega's voor onderstaande functies;

Medewerker bediening Avonturia's Kitchen (parttime/fulltime en weekend/vakantiekrachten)
Medewerker Reptielenwereld (fulltime 40 uur)
Kassa en servicebalie medewerker (fulltime 32/40 uur)
Webshop medewerker; administratie (fulltime 40 uur)
Marketeer (fulltime 32 uur)
Webshop medewerker (fulltime 40 uur)
Groothandel medewerker (fulltime 40 uur)

Je kan een kijkje nemen bij onze vacatures voor meer informatie omtrent bovenstaande functies.

Natuurlijk hanteren wij deze avond regels die jouw en onze veiligheid garanderen omtrent Corona. Om niet teveel mensen tegelijk over de vloer te hebben, zullen er 4 tijdvakken zijn waar uit gekozen kan worden. Je kunt kiezen uit de volgende opties;
16:00 - 17:00 uur
17:00 - 18:00 uur
19:00 - 20:00 uur
20:00 - 21:00 uur

Wij vragen aan jou om je van te voren aan te melden. Dit kun je doen door je CV en motivatie te mailen naar solliciteren@avonturia.nl. Graag in deze mail aangeven dat je je inschrijft voor het speeddaten, op welke functie je komt solliciteren en welk tijdvak jouw voorkeur heeft. Als een tijdvak al vol is dan zullen wij in jouw uitnodiging een ander tijdvak voor stellen.

Onder alle aanmeldingen maken wij een eerste selectie van de kandidaten die wij willen uitnodigen om verder kennis te maken op de speeddate. Op uiterlijk dinsdag 8 juni versturen wij de uitnodigingen voor de speeddate en verdere info.

Trek je avontuurlijke schoenen aan, en meld je aan voor onze Avonturia Speeddate!

« Ga terug