Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar brasserie de Oehoe

Nooit meer bang voor vuurwerk!

Geniet u ook zo van het prachtige vuurwerk op oudejaars avond? De geweldige kleuren en oorverdovende knallen? Helaas zijn de meeste trouwe viervoeters hier niet zo blij mee. Voor honden kan vuurwerk zeer angstaanjagend zijn en het levert dan ook vaak veel stress op tijdens de laatste weken van het jaar.

In samenwerking met hondenschool Geordi en Dierenkliniek Avonturia, organiseert Avonturia de Vogelkelder op 22 november een thema-avond: honden en vuurwerk! Tijdens deze avond staat de angst voor vuurwerk bij honden centraal. Gedurende de avond krijgt u tips en trucs om uw hond vrolijk en zonder angst door de feestdagen heen te loodsen! Er wordt ook voorlichting gegeven over mogelijke medicatie bij angstige honden. 

Tijdens de voorlichtingsavond Honden en Vuurwerk is ook Kattengedragsdeskundige Jannet Nobel aanwezig om allerlei vragen aan te stellen over het gedrag van je kat in combinatie met vuurwerk.

De avond start om 19.30 uur. Wij ontvangen u in Brasserie de Oehoe!! Deze thema-avond betreft een theorie-avond en is ZONDER hond. De kosten voor deze avond bedragen 4,50 per persoon en inschrijven kan via deze website.

Er worden door Hondenschool Geordi ook praktijkavonden georganiseerd. Mail voor meer informatie hierover naar: 

hondenschoolgeordi@live.nl

« Ga terug