Ga naar onze webshop   Ga naar de katten wereld   Ga naar de honden wereld   Ga naar de reptielen wereld   Ga naar de vogel wereld   Ga naar de knaagdieren wereld   Ga naar de vissen wereld   Ga naar de kado wereld   Ga naar de kinderfeestjes   Ga naar de wereld van Mappa Mundia   Ga naar brasserie de Oehoe

Scholen

Bezoek met jouw klas en/of hele school Avonturia. Wist je dat je al vanaf 2,50 per persoon een te gekke en educatieve activiteit bij Avonturia kunt doen. Het team van Avonturia stelt in overleg met de school graag een passend programma samen. Om een indruk te krijgen van de verschillende activiteiten, kijk dan nog even verder op deze website onder het kopje activiteiten. Voor vragen en het samenstellen van een programma op maat, mail dan naar reserveringen@avonturia.nl

Veelgestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen van leerkrachten aan Avonturia de Vogelkelder.
Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact op via 070 - 3637272. Kies in het keuzemenu voor Brasserie de Oehoe. U kunt ook mailen naar tania@avonturia.nl

Een bezoek aan Avonturia is een bijzonder, spectaculair en educatief uitje. De activiteiten die Avonturia aanbiedt, vallen onder de kerndoelen van het basisonderwijs. Binnen het leergebied 'Orientatie op jezelf en de wereld' vallen enkele kerndoelen die goed aansluiten bij de activiteiten die Avonturia aanbiedt. Dit zijn de volgende kerndoelen:

- kerndoel 40: De leerlingen leren in de eigen omgeving veel voorkomende planten en dieren onderscheiden en benoemen en leren hoe ze functioneren in hun leefomgeving.
- kerndoel 41: De leerlingen leren over de bouw van planten, dieren en mensen en over de vorm en functie van hun onderdelen. Uiteraard komen er bij een uitstapje naar Avonturia ook talloze sociale aspecten kijken, waarvan de leerlingen leren.

Avonturia is ingericht op grote groepen. Er is altijd een begeleider vanuit Avonturia aanwezig die ervaring heeft met het opvangen van grote groepen. Uiteraard zijn extra begeleiders vanuit school gewenst. Avonturia adviseert 2 begeleiders per 30 leerlingen.

U kunt de lengte van uw bezoek zelf bepalen. De duur van uw bezoek is afhankelijk van de hoeveelheid activiteiten die u kiest. Klik hier voor specifieke tijden.

Zeker. Op het parkeerterrein en in de nabije omgeving zijn voldoende gratis parkeerplekken aanwezig.

U mag beneden in de vogeltuin eigen eten en drinken nuttigen. In Brasserie de Oehoe kunt u lekkere broodjes, drinken, verse smoothies of een kopje soep kopen.


Laatste nieuws
Laatste scholennieuwsbrief + archief scholennieuwsbrieven + inschrijven digitale scholennieuwsbrief
Facebook

Laatste nieuws

Scholenpagina van Avonturia gaat online!
Vanaf 1 februari 2017 staat deze speciale scholenpagina van Avonturia voor het basisonderwijs online. Deze scholenpagina geeft u een duidelijk overzicht van alle activiteiten die Avonturia aanbiedt. Veel plezier bij het bekijken van de pagina. Voor specifieke vragen kunt u altijd bellen naar Avonturia: 070-3637272. Kies in het keuzemenu voor Brasserie de Oehoe. U kunt ook mailen naar tania@avonturia.nl.

Scholennieuwsbrief

Wilt u maandelijks op de hoogte blijven van het laatste Avonturia-nieuws voor scholen? Schrijf u dan in voor de maandelijkse, gratis, online nieuwsbrief. Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt de nieuwsbrief iedere maand in uw mailbox.

  Voornaam *    
  Achternaam *    
  Emailadres *    
  School *    
  Functie *    
       

Facebook

Contact

Avonturia de Vogelkelder
Kerketuinenweg 3
2544 CV 's-Gravenhage

Tel: 070 - 3637272 (Kies in het keuzemenu voor Brasserie de Oehoe.)
Fax: 070 - 4041000
E-mail: tania@avonturia.nl
Internet: www.avonturia.nl

U kunt op het terrein en in de omgeving gratis parkeren.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Zondag: 12.00 - 17.00 uur


Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met het onderstaande telefoonnummer.